29 september 2011

Dekal på vår entrédörr



I morse möttes mina medarbetare av denna klisterdekal på bolagets egen entrédörr. Detta är att gå för långt!  
Mina medarbetare har ett arbete att utföra och flertalet är inte på något sätt engagerade i hanteringen av de skadade fasaderna i Skogaberg. Den här typen av angrepp mot personalen accepteras inte. Det finns mycket mer att säga om liknande yttringar som gränsar till trakasserier och rent personliga kränkningar i sociala medier. Alla borde tydligt ta avstånd från detta. Yttrande av detta slag bidrar inte heller till ett konstruktivt avslut på dialogen kring fasadproblemen i Skogaberg.
Vi har gett husägarna i Skogaberg möjlighet att ställa frågor och träffa oss personligen. De frågor vi fått  kring fasadrenoveringen svarar vi på genom att skicka brev med information till samtliga husägare i området. Vi kommer inte att svara på några brev med kränkande innehåll.
Jag har i uppdrag att verkställa bolagets styrelsebeslut och de som är intresserade av en reparation eller ombyggnad ska göra sina val senast den 5 oktober.

Matz Torgeby, tf VD

4 kommentarer:

  1. Som boende i Skogaberg vet jag INTE när vi fått möjlighet att träffa er personligen för att ställa frågor om vår framtida situation. Beklagligt att era anställda bli påhoppade. Men håll dig till sanningen nån gång Mats.

    SvaraRadera
  2. Sanningen är att de som har hört av sig och bett att få träffa oss har vi också mött personligen.
    Matz Torgeby

    SvaraRadera
  3. Jonas Dufva sa...

    Det du Matz skriver stämmer inte. Sanningen är ju att ni vägrade att komma till det informationsmöte i Backa Folkets Hus där vi samlat alla boende i Skogaberg med hopp om att få ställa frågor kring ert erbjudande. Mycket olyckligt.

    SvaraRadera
  4. Ur brev till samtliga fastighetsägare i Skogaberg, daterat 2011-09-22:
    "Vi har också fått en förfrågan om att delta i ett stormöte för alla fastighetsägare. Vi tror inte att det är bästa formen då det är långt ifrån alla som vågar göra sin röst hörd i den typen av forum och man uppfattar vad som sägs på olika sätt."
    Vi har haft personliga möten med de som har bett att få träffa oss.
    Matz Torgeby

    SvaraRadera